Behandelingen

Behandelingen van Tandartspraktijk Leidschendam

Welkom bij Tandartspraktijk Leidschendam. U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Hieronder vindt u een overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Tijdens uw (half)jaarlijkse tandartsbezoek doen wij een volledige gebitscontrole en lossen wij eventuele gebitsproblemen voor u op.

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor iedereen. Kom gerust langs bij onze praktijk in Leidschendam voor een gebitscontrole- en/of reiniging. Wij zorgen ervoor dat uw mond gezond blijft en u met veel zelfvertrouwen kunt blijven lachen.

Wilt u meer weten? Bekijk dan de volgende pagina: Mondhygiënist Leidschendam.

Heeft u last van een gaatje in één van uw tanden of kiezen? Geen probleem! Wij kunnen u helpen door het gaatje op te vullen met composiet of keramiek. Lees hier meer over vullingen en ontdek welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie.

Wilt u uw gebit verfraaien, bijvoorbeeld omdat sommige van uw tanden een afwijkende vorm of kleur hebben? Wij kunnen op professionele wijze facings van composiet of keramiek bij u plaatsen.

Als één van uw tanden of kiezen beschadigd of verloren is geraakt, dan kan een kroon of brug de oplossing bieden. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van duurzame kronen en bruggen, desgewenst op implantaten.

Een implantaat dient als vervanging van een verloren tand of kies. Wij kunnen deze inbrengen in uw boven- of onderkaak en kunnen hier vervolgens een kroon of brug op plaatsen.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Maak direct een afspraak bij onze praktijk in Leidschendam via de website. U bent van harte welkom.

ICON is een innovatieve behandeling van vroegtijdig verval en verkleuring door infiltratie. Lees meer

Bent u op zoek naar orthodontie in Leidschendam? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden onzichtbare beugels aan (Invisalign).

Tandartspraktijk Leidschendam

U bent van harte welkom in onze praktijk

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.