De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Over ons

Even voorstellen..

Wij zijn Magdalena en Maciej en samen zijn wij de trotse eigenaren van tandartspraktijk Leidschendam. Onze gemeenschappelijke droom was om samen een tandartspraktijk te starten met oprechte aandacht en de best mogelijke zorg voor patiënten. Na een lange zoektocht zijn wij terecht gekomen in het mooie Leidschendam en werden wij op slag verliefd op het pand waarin wij onze praktijk hebben gevestigd. Naast ons werk houden wij ontzettend van reizen en zijn wij helemaal gek op onze lieve hond. Maak gerust een afspraak om langs te komen bij onze praktijk. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Over tandarts Magdalena

In 2018 ben ik afgestudeerd voor de studie tandheelkunde in mijn geboorteland Polen. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als tandarts met de focus op kinderen, hier had en heb ik nog steeds erg veel plezier in. Naast het werken met (angstige) kinderen heb ik me gespecialiseerd in tandartsbehandelingen onder volledige narcose. Inmiddels woon en werk ik nu ruim 3 jaar in Nederland. Naast het leren van de  Nederlandse taal, heb ik succesvol meerdere tandheelkundige opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder esthetische tandheelkunde en microchirurgie. Dit heb ik gedaan om mijn patiënten de best mogelijke tandheelkundige behandelingen te bieden. Samen met mijn partner werden wij op slag verliefd op dit pand en zullen wij er alles aan doen om een tandartspraktijk te creëren waar u uitstekend geholpen wordt en waar u zich veilig en op uw gemak zult voelen.
Magdalena Maciej Tandarts Leidschendam
Magdalena Tandartspraktijk Leidschendam

Magdalena, uw vaste tandarts

Ik was op slag verliefd op het prachtige Leidschendam en wilde hier een plek creëren waar mijn patiënten zich veilig voelen en zorg op het hoogste niveau kunnen krijgen.

Magdalena

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
js_loader
nl_NL

Geachte patiënten,

Van 28 mei tot en met 7 juni is onze praktijk gesloten. Gedurende deze periode zullen we geen afspraken telefonisch kunnen plannen of behandelingen uitvoeren.

Indien u een afspraak wenst te maken na onze vakantieperiode, verzoeken we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@tandartsleidschendam.nl.

Ons team zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden en een geschikte afspraak voor u inplannen.

In geval van spoed adviseren we u om contact op te nemen met Dental 365. Zij staan klaar om u te helpen in noodgevallen.

Dental 365
Adres: Burgemeester Hovylaan 78, 2552 AZ Den Haag
Telefoon: 070 204 0010

Logo Tandartspraktijk Leidschendam