De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Tandarts Mariahoeve

Welkom bij onze tandartspraktijk in de buurt van Mariahoeve

Komt u uit Mariahoeve en bent u op zoek naar een ervaren en deskundige tandarts in de buurt? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Leidschendam. Onze praktijk is gevestigd in een mooi en karakteristiek pand aan de Delftsekade 22 in Leidschendam. Onze praktijk ligt vlakbij Mariahoeve. Als u met de auto komt, dan staat u binnen 10 minuten bij ons op de stoep.

Hieronder hebben wij de routebeschrijving voor u neergezet. Wij vragen u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen, alvorens langs te komen in onze praktijk. Nadat u zich heeft ingeschreven, wordt u door ons gebeld om uw inschrijving te voltooien en kunt u direct een afspraak inplannen. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze praktijk.

Onze praktijk is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u uit Mariahoeve? Dan kunt u opstappen op Treinstation Den Haag Mariahoeve en de trein nemen richting de Laan van Nieuw Oost-Indië. Hiervandaan neemt u de metro richting Leidschendam-Voorburg. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar onze praktijk.

Wij adviseren u om altijd van tevoren uw reis te plannen met behulp van de online reisplanner. Zo ziet u precies welke aansluiting voor u het gunstigst is en wordt u op de hoogte gebracht wanneer het openbaar vervoer niet rijdt. Bent u onverhoopt verhinderd, waardoor u niet op tijd kunt zijn voor uw afspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar: (070) 744 50 51.

Zoekt u een tandarts in de buurt van Mariahoeve? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. Klik hieronder om u direct in te schrijven. Ons enthousiaste en gedreven team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw tandheelkundige uitdagingen en zal er alles aan doen om uw gebit mooi en gezond te houden, zodat u kunt genieten van een stralende glimlach.

Tandarts Mariahoeve

Voor welke behandelingen kan ik terecht bij de tandarts dichtbij Mariahoeve?

Woont u in Mariahoeve en bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in de buurt, bij wie u snel terecht kunt voor een eerste consult en uitgebreide gebitscontrole? Ons team staat voor u klaar om u de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij combineren onze kennis en ervaring met onze passie voor het vak. Hierdoor zijn wij in staat om u de mondzorg te bieden die u verdient.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom krijgt u bij ons een vaste behandelaar toegewezen. Wij stellen een behandelplan op maat voor u op, zodat wij u zo snel en efficiënt mogelijk kunnen helpen. Zo kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een stralende glimlach. Hieronder hebben wij enkele behandelingen voor u op een rijtje gezet waarvoor u terecht kunt bij de tandarts dichtbij Mariahoeve.

  • Periodieke controle
  • Vullingen
  • Kronen en bruggen
  • Implantaten
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Mondhygiënebehandeling
  • Facings
  • Orthodontie

Klik hieronder voor een volledig overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden. Wilt u meer weten over een bepaalde behandeling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen of bellen naar de praktijk. Wij staan voor u klaar om al uw vragen naar beste kunnen te beantwoorden.

Tandarts Mariahoeve

Spoedtandarts Mariahoeve

Heeft u met spoed een tandarts nodig die operatief is in de omgeving van Mariahoeve? Tandartspraktijk Leidschendam staat voor u klaar. Neem in het geval van spoed telefonisch contact met ons op. Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te behandelen. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe groter de kans is dat u dezelfde dag nog bij ons terecht kunt.

Het is belangrijk dat u niet te lang met uw spoedklachten blijft rondlopen, omdat uw klachten erger kunnen worden en zich mogelijk kunnen verspreiden naar omliggende gebieden. Kom langs bij onze praktijk, gevestigd in de buurt van Mariahoeve, voor een spoedbehandeling.

Wanneer is er sprake van spoed?

Wij krijgen regelmatig de vraag wanneer er sprake is van spoed. Het beste antwoord dat wij op deze vraag kunnen geven, is dat er sprake is van spoed wanneer uw klacht zo ernstig is dat u redelijkerwijs niet kunt wachten tot de eerstvolgende dag. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer uw vulling is losgekomen, uw tand of kies is uitgevallen of u last heeft van nabloeding. Neem in dergelijke gevallen altijd direct contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Moet ik zijn ingeschreven voor een spoedbehandeling bij de tandarts dichtbij Mariahoeve?

Iedereen is van harte welkom bij ons in de praktijk, ook als u (nog) niet bent ingeschreven. Houd er dan wel rekening mee dat de kosten voor de behandeling in de meeste gevallen direct in rekening worden gebracht. Hierom vragen wij u vriendelijk om een bedrag van €150,- en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Bent u verzekerd? Dan kunt u de nota uiteraard bij uw zorgverzekeraar indienen. De hoogte van de vergoeding is onder andere afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de polis die u heeft afgesloten. Wilt u zich inschrijven bij de tandarts dichtbij Mariahoeve? Klik dan op onderstaande knop. U bent van harte welkom.

Tandarts Mariahoeve

Hoeveel kost een behandeling bij de tandarts dichtbij Mariahoeve?

Iedereen heeft recht op goede en betaalbare mondzorg. Om ervoor te zorgen dat de zorg voor iedereen toegankelijk blijft, legt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven ieder jaar vast voor alle tandartsen in Nederland. Bij de tandarts in Mariahoeve betaalt u dus hetzelfde voor uw mondzorg als bij een willekeurig andere tandarts in Nederland. Voor een volledig overzicht van alle tandheelkundige behandelingen inclusief bijbehorende prijzen, verwijzen wij u graag door naar de tarievenlijst 2023, opgesteld door de NZa. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Worden de kosten voor mijn behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Of de kosten voor uw behandeling worden vergoed, hangt af van verschillende factoren. Zo is het afhankelijk van de zorgverzekeraar bij wie u bent aangesloten, maar ook van het type verzekering dat u heeft afgesloten. Niet alle behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u aanvullende verzekerd? Dan komt u mogelijk vaker in aanmerking voor een vergoeding. In de meeste gevallen wordt er een gedeelte van de gemaakte kosten vergoed, tot aan een maximum bedrag per jaar. Heeft u hier vragen over? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Wilt u zich inschrijven? Klik dan hieronder.

Tandarts Mariahoeve

Waarom kiezen voor de tandarts dichtbij Mariahoeve?

Als u op zoek bent naar een tandarts in Mariahoeve of directe omgeving, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Tandartspraktijk Leidschendam is gevestigd in de buurt van Mariahoeve en heeft nog voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor u al op korte termijn terecht kunt bij onze ervaren tandarts voor een controle of behandeling. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om u de best mogelijk mondzorg te bieden, zodat u kunt genieten van een gezond gebit en een stralende lach. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn een kleinschalige praktijk, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Delftsekade 22 in Leidschendam. Hierdoor kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u verdient. Wij kijken niet alleen naar uw gebit, maar ook naar de persoon erachter en bieden u mondzorg op maat. Samen zorgen wij ervoor dat uw gebit gezond blijft en u met veel zelfvertrouwen kunt blijven lachen. Klik hier om u direct in te schrijven bij onze praktijk. U bent van harte welkom.

Wat moet ik doen als ik angst voor de tandarts heb?

Heeft u angst voor de tandarts en bent u op zoek naar een tandarts in of nabij Mariahoeve die écht de tijd voor u neemt? Dan bent u bij Tandartspraktijk Leidschendam aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het behandelen van mensen met angst voor de tandarts en zijn er meermaals in geslaagd om patiënten van hun angst af te helpen. Dit doen wij door de tijd voor u te nemen en u duidelijk uit te leggen wat er gaat gebeuren. Zo weet u precies wat u te wachten staat. Klik op onderstaande knop om u in te schrijven. U kunt al relatief snel bij ons terecht.

Tandarts Mariahoeve

Tandarts Mariahoeve nodig?

Tandarts Mariahoeve nodig? U bent van harte welkom bij ons in de praktijk. Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren in te schrijven, door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Nadat u zich heeft ingeschreven, zullen wij contact met u opnemen om direct een afspraak in te plannen voor een controle of behandeling. Ons team kijkt ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze mooie en moderne praktijk, gevestigd in de buurt van Mariahoeve.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL