De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Tandarts Bezuidenhout

Hartelijk welkom bij Tandartspraktijk Bezuidenhout.

Op zoek naar een tandarts in Bezuidenhout, Den Haag, waar u snel terechtkunt voor uw periodieke controle of andere tandheelkundige zorg? Zoek niet verder! Onze praktijk aan de Delftsekade 22 in Leidschendam biedt uitstekende service en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Bezuidenhout. Binnen slechts 14 minuten rijden bent u bij ons. Klik op de kaart voor een routebeschrijving. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen voor een afspraak.

Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent en plan uw reis van tevoren met behulp van de online reisplanner. Op die manier voorkomt u onverwachte verrassingen. We verwelkomen u graag in onze prachtige en moderne praktijk, gunstig gelegen in de buurt van Bezuidenhout. Tot ziens!

We heten iedereen van harte welkom in onze praktijk. Bent u geïnteresseerd om u direct in te schrijven als nieuwe patiënt? Dat waarderen we zeer. U kunt zich eenvoudig en snel registreren via onze website. Zodra u het inschrijfformulier heeft ingevuld, zal een van onze teamleden contact met u opnemen om uw registratie te bevestigen en meteen een afspraak in te plannen met onze tandarts in de buurt van Bezuidenhout. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Tandarts Bezuidenhout

Welke behandelingen biedt de tandarts in Bezuidenhout aan?

Bij ons kunt u diverse tandheelkundige behandelingen verwachten. Of het nu gaat om een reguliere controle of een meer complexe ingreep, ons deskundige team staat klaar om u de best mogelijke zorg te bieden. We streven ernaar uw gebit gezond en stralend te houden, zodat u met vol vertrouwen kunt blijven glimlachen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze behandelingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  • Periodieke controle
  • Vullingen
  • Kronen en bruggen
  • Implantaten
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Mondhygiënebehandeling

Spoedtandarts Bezuidenhout

Heeft u dringend een tandarts in Bezuidenhout nodig? Aarzel niet en neem onmiddellijk contact met ons op door tijdens onze openingstijden te bellen naar: 070 744 50 51. Onze praktijk is elke maandag, woensdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Bij spoedgevallen krijgt u altijd voorrang. We streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen, zodat u snel weer zonder klachten kunt leven.

Wanneer is er sprake van spoedgeval?

Bij spoedgevallen is het van belang dat u onmiddellijk geholpen wordt bij ernstige (pijn)klachten die niet kunnen wachten tot uw volgende geplande tandartsafspraak. Denk hierbij aan intense pijn in uw gebit, een uitgevallen tand of kies, of een losse vulling. Aarzel niet om in deze situaties direct contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij al uw tandheelkundige behoeften. Bent u op zoek naar een spoedtandarts in de buurt van Bezuidenhout? Maak dan snel een afspraak en kom langs. 

Is inschrijving vereist voor spoedbehandeling bij de tandarts in de buurt van Bezuidenhout?

Bent u in nood en zoekt u een tandarts in Leidschendam die u direct kan helpen? Bel ons meteen voor een afspraak. Vaak kunnen we u nog dezelfde dag zien. U hoeft bij ons niet ingeschreven te zijn om behandeld te worden. Let wel op: de kosten voor de behandeling moeten meestal direct worden voldaan. Als u verzekerd bent, kunt u mogelijk een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar. Vergeet ook niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Tandarts Bezuidenhout

Wat zijn de kosten van een tandheelkundige behandeling bij de tandarts in Leidschendam?

Bij de tandarts in Leidschendam hanteren we tarieven die aan het begin van elk jaar door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) worden vastgesteld. Dit betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven gebruiken. Als u een volledig overzicht van alle behandelingen en bijbehorende tarieven wilt, raden we u aan de website van de NZa te raadplegen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Zal mijn zorgverzekeraar de kosten van mijn behandeling dekken?

Of uw zorgverzekeraar de kosten van uw behandeling vergoedt, hangt af van verschillende factoren. Dit omvat de specifieke behandeling die u heeft ondergaan en het type verzekering dat u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Bepaalde behandelingen kunnen worden gedekt door de basisverzekering, terwijl u voor andere behandelingen mogelijk een aanvullende verzekering nodig heeft om in aanmerking te komen voor vergoeding. Meestal wordt een deel van de kosten vergoed, met een maximumbedrag per jaar voor alle behandelingen. Voor meer gedetailleerde informatie adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tandarts Bezuidenhout

Waarom kiezen voor Tandarts Bezuidenhout?

Bij Tandarts Bezuidenhout hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en hoogwaardige tandheelkundige zorg. Onze focus ligt op uw individuele behoeften en wensen. We streven ernaar dat u zich volledig op uw gemak voelt tijdens uw bezoek aan onze praktijk en doen er alles aan om uw ervaring zo positief mogelijk te maken. Ons ultieme doel is dat u met een stralende glimlach en een gevoel van zelfvertrouwen onze praktijk verlaat. Dat is waar we naar streven, toch?

In onze kleinschalige praktijk staat persoonlijke aandacht centraal. Wij nemen de tijd voor elke behandeling, luisteren naar uw wensen en zetten ons in om deze te vervullen. Bij ons ontvangt u zorg die precies bij u past, met persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Samen werken we aan het behoud van een gezond gebit en het realiseren van uw stralende glimlach. Maak vandaag nog een afspraak bij onze tandartspraktijk in Leidschendam. U bent van harte welkom om u direct in te schrijven via de volgende link.

Wat te doen als ik bang ben voor de tandarts?

Tandartsbezoeken maken veel mensen nerveus, maar wij willen graag laten zien dat het helemaal niet eng hoeft te zijn. Bij ons kunt u gerust zijn, omdat we u vooraf volledig informeren over de behandelingen en waarom ze nodig zijn. We nemen ruim de tijd voor uw behandeling en staan altijd open voor vragen. Uw comfort en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang, en we streven ernaar om u een positieve ervaring te bieden.

Tandarts Bezuidenhout

Tandarts Bezuidenhout nodig?

Zoekt u een tandarts in Leidschendam? Klik op onderstaande knop om u direct in te schrijven als nieuwe patiënt. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor wij u al snel van dienst kunnen zijn. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze praktijk.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL