Invisalign

Invisalign: een op maat gemaakte, onzichtbare en uitneembare orthodontistische beugel

De onzichtbare beugels van Invisalign, ook wel aligners genoemd, zijn op maat gemaakt en helpen bij het corrigeren van kleine tot grote tandafwijkingen. De Invisalign beugel kan worden uitgenomen voor het eten, drinken, tandenpoetsen en flossen. Hierdoor kan de mond goed schoon gehouden worden. De behandeling duurt gemiddeld twaalf tot achttien maanden. Dit wordt bepaald door uw Invisalign arts en is afhankelijk van hoe ingewikkeld uw situatie is. De meeste mensen voelen een verschil na drie maanden een Invisalign beugel te hebben gedragen. De resultaten zijn meestal na zes maanden zichtbaar.
 
Tijdens het eerste consult luisteren wij naar uw wensen en bespreken wij wat een Invisalign behandeling voor u kan betekenen. Vervolgens krijgt u de tijd om te beslissen of u de Invisalign behandeling wilt ondergaan. Zodra u voor Invisalign heeft gekozen, zullen wij een scan van uw gebit maken. Dit wordt doorgestuurd naar Invisalign om een 3D model en behandelplan te maken. Tot slot zullen wij de Invisalign beugel voor u bestellen.
 
Bij het plaatsen van de Invisalign beugel krijgt u bolletjes op uw tanden. Deze bieden houvast voor de beugel, zodat uw tanden kunnen worden verplaatst. Om de week verwisselt u zelfstandig uw set aligners voor een nieuwe set. Houd er rekening mee dat u om de vier à vijf weken naar de praktijk dient te komen voor een controle. Zodra u klaar bent met de Invisalign beugel, krijgt u een retainer of spalk. Een retainer is een doorzichtige nachtbeugel die u draagt tijdens het slapen. Dit voorkomt dat uw tanden terugkeren naar de oude positie. Maak online een afspraak voor een Invisalign consult.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.