De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Implantoloog Leidschendam

Implantaat laten plaatsen door de tandarts in Leidschendam?

Van harte welkom bij Tandartspraktijk Leidschendam. Binnen onze praktijk bieden wij diverse behandelingen aan. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in implantologie. Bent u een tand of kies verloren? Dan kan onze implantoloog op professionele wijze een implantaat bij u plaatsen.

Een implantaat is een klein titanium schroefje dat in uw kaakbot wordt geplaatst, ter vervanging van uw tandwortel. Hierop wordt vervolgens een kroon of brug geplaatst, waarna uw gebit weer compleet zal zijn en u weer met veel zelfvertrouwen kunt eten, praten en lachen.

Wilt u een afspraak maken met onze implantoloog in Leidschendam? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om af te stemmen wanneer u langs kunt komen in onze praktijk voor uw implantologie behandeling.

Implantoloog Leidschendam

Wanneer kom ik in aanmerking voor een implantaat?

Als u een tand of kies bent verloren, dan kan een implantaat de oplossing bieden. Op het implantaat zullen wij een kroon bevestigen, die dezelfde vorm en functie heeft als uw eigen tanden en kiezen. Hierdoor zal het resultaat er natuurlijk uitzien en het niet opvallen dat u een kroon heeft laten plaatsen.

In het begin kan het even wennen zijn, maar binnen zeer korte tijd zal u gewend zijn aan uw kroon en zal het aanvoelen als één van uw eigen tanden (of kiezen).

Bent u meerdere tanden of kiezen verloren? Dan zal er een brug op het implantaat worden bevestigd. Zoals de naam al verraadt, vormt dit een overbrugging tussen twee tanden waartussen zich geen tanden meer bevinden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Implantaat Leidschendam

Hoe werkt het plaatsen van een implantaat?

De eerste stap bestaat uit het toedienen van een plaatselijke verdoving rondom het gebied waar het implantaat zal worden geplaatst. Hierdoor zult u niets merken van de behandeling en geen pijn ervaren. Zodra de verdoving zijn werk doet, kan de implantoloog beginnen met de behandeling.

De implantoloog zal een deel van uw tandvlees losmaken. Dit klinkt wellicht pijnlijk, maar door de toegediende verdoving zult u hier vrijwel niets van merken. Mocht u het spannend vinden, geef dit dan gerust aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij zijn ervaren in het behandelen van angstige patiënten en weten precies wat wij moeten doen om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Nadat wij een deel van uw tandvlees hebben losgemaakt, zal het kaakbot zichtbaar worden. Hier boren wij een gaatje in, waar het implantaat in kan worden geplaatst. De laatste stap bestaat uit het hechten van het tandvlees, waarna de behandeling is voltooid. Na de behandeling kunt u mogelijk enige gevoeligheid ervaren, maar dit zou vanzelf weer weg moeten trekken.

Bent u op zoek naar een ervaren implantoloog in Leidschendam? U bent van harte welkom in onze praktijk. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. Door onze korte wachttijden, kunt u al snel bij ons terecht. Klik hier om u direct online in te schrijven.

Implantaat plaatsen Leidschendam

Wat zijn de voordelen van implantologie bij Tandartspraktijk Leidschendam?

Een implantaat laten plaatsen door onze ervaren implantoloog brengt diverse voordelen met zich mee, welke wij hieronder voor u op een rijtje hebben gezet. Al veel mensen zijn u voorgegaan. Bent u benieuwd hoe zij de implantologie behandeling hebben ervaren? Bekijk dan onderstaande reviews.

  • Een implantaat is een uitstekende oplossing voor mensen die een tand of kies zijn verloren. Door een implantaat te plaatsen en hier een kroon of brug op te bevestigen, zorgt u ervoor dat uw gebit weer compleet zal zijn;
  • Bij Tandartspraktijk Leidschendam streven wij altijd naar het beste esthetische resultaat. Wij zorgen ervoor dat de kroon of brug van goede kwaliteit is en zowel de vorm als de functie van de kroon of brug gelijk is aan die van uw eigen tanden en kiezen;
  • Implantaten zijn een duurzame oplossing. Als u uw implantaten de juiste nazorg geeft, dan kunt u hier tientallen jaren plezier aan beleven;
  • Het plaatsen van implantaten wordt over het algemeen als pijnloos ervaren, door de plaatselijke verdoving die u toegediend krijgt.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken voor implantologie in Leidschendam? Bel dan naar: 070 744 50 51.

Implantologie Leidschendam

Reviews over implantologie in Leidschendam

Veelgestelde vragen aan onze implantoloog in Leidschendam

Bij Tandartspraktijk Leidschendam kost het plaatsen van een implantaat net zoveel als bij andere praktijken. De tarieven worden namelijk ieder jaar landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), om eerlijke prijzen te kunnen waarborgen. Voor een volledig overzicht van alle tarieven, verwijzen wij u graag door naar de website van de NZa.

Houd er rekening mee dat er extra kosten worden gerekend voor het vervaardigen van de kroon, brug of prothese en het plaatsen ervan. Ook het voorbereidende werk, denk hierbij aan het maken van röntgenfoto’s, en de nazorg worden in rekening gebracht. Neem voor meer informatie over de tarieven gerust contact op.

Nee, het plaatsen van implantaten wordt over het algemeen als pijnloos ervaren. Voorafgaand aan de behandeling dienen wij namelijk een plaatselijke verdoving toe rondom het gebied waar het implantaat zal worden geplaatst. Dit neemt een groot gedeelte van de pijn weg, waardoor u comfortabel in de tandartsstoel zult zitten en de behandeling aangenaam zal verlopen.

De levensduur van een implantaat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals kwaliteit en nazorg. Bij Tandartspraktijk Leidschendam bent u verzekerd van implantaten van zeer hoge kwaliteit. Maar ook hoogwaardige implantaten hebben goede nazorg nodig. Onze implantoloog zal u precies uitleggen hoe u uw implantaten het beste kunt onderhouden. Daarnaast adviseren wij u om regelmatig langs te komen in onze praktijk in Leidschendam voor een controle. Mochten er complicaties zijn opgetreden, dan kunnen wij deze tijdig detecteren en hier een passende oplossing voor bedenken.

Het is belangrijk dat u het gebied rondom het implantaat tweemaal per dag goed schoonmaakt door te poetsen en etensresten te verwijderen met behulp van flosdraad, tandenstokers of ragers. Daarnaast doet u er goed aan om periodiek langs te komen voor een controle. Zo kunt u eventuele problemen voorkomen en vergroot u de kans dat uw implantaten lang mee zullen gaan.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen
js_loader
nl_NL

Geachte patiënten,

Van 28 mei tot en met 7 juni is onze praktijk gesloten. Gedurende deze periode zullen we geen afspraken telefonisch kunnen plannen of behandelingen uitvoeren.

Indien u een afspraak wenst te maken na onze vakantieperiode, verzoeken we u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@tandartsleidschendam.nl.

Ons team zal uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden en een geschikte afspraak voor u inplannen.

In geval van spoed adviseren we u om contact op te nemen met Dental 365. Zij staan klaar om u te helpen in noodgevallen.

Dental 365
Adres: Burgemeester Hovylaan 78, 2552 AZ Den Haag
Telefoon: 070 204 0010

Logo Tandartspraktijk Leidschendam