De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Invisalign Leidschendam

Invisalign: een op maat gemaakte, onzichtbare en uitneembare beugel

De onzichtbare beugels van Invisalign, ook wel aligners genoemd, zijn op maat gemaakt en helpen bij het corrigeren van kleine tot grote tandafwijkingen. De Invisalign beugel kan worden uitgenomen voor het eten, drinken, tandenpoetsen en flossen. Hierdoor kan de mond goed schoon gehouden worden. De behandeling duurt gemiddeld twaalf tot achttien maanden. Dit wordt bepaald door uw Invisalign arts en is afhankelijk van hoe ingewikkeld uw situatie is. De meeste mensen voelen een verschil na drie maanden een Invisalign beugel te hebben gedragen. De resultaten zijn meestal na zes maanden zichtbaar.
 
Tijdens het eerste consult luisteren wij naar uw wensen en bespreken wij wat een Invisalign behandeling voor u kan betekenen. Vervolgens krijgt u de tijd om te beslissen of u de Invisalign behandeling wilt ondergaan. Zodra u voor Invisalign heeft gekozen, zullen wij een scan van uw gebit maken. Dit wordt doorgestuurd naar Invisalign om een 3D model en behandelplan te maken. Tot slot zullen wij de Invisalign beugel voor u bestellen.
 
Bij het plaatsen van de Invisalign beugel krijgt u bolletjes op uw tanden. Deze bieden houvast voor de beugel, zodat uw tanden kunnen worden verplaatst. Om de week verwisselt u zelfstandig uw set aligners voor een nieuwe set. Houd er rekening mee dat u om de vier à vijf weken naar de praktijk dient te komen voor een controle. Zodra u klaar bent met de Invisalign beugel, krijgt u een retainer of spalk. Een retainer is een doorzichtige nachtbeugel die u draagt tijdens het slapen. Dit voorkomt dat uw tanden terugkeren naar de oude positie. Maak online een afspraak voor een Invisalign consult.
Invisalign Leidschendam

Invisalign beugel plaatsen in Leidschendam

Wilt u een onzichtbare beugel van Invisalign laten plaatsen? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk in Leidschendam, gevestigd op een prachtige locatie aan de Delftsekade 22. Onze tandarts is zeer ervaren en kan u op professionele wijze voorzien van een beugel om de esthetiek van uw gebit te verbeteren. Hieronder leest u meer over het proces van het plaatsen van een Invisalign beugel. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • De intake: tijdens de intake zullen wij kennis met u maken en zullen wij uw gebit grondig onderzoeken. Ook leggen wij u uit wat de mogelijkheden op het gebied van Invisalign zijn voor uw specifieke gebitssituatie.
  • De beslissing: u krijgt de tijd om te beslissen of u een Invisalign beugel wilt laten plaatsen door onze ervaren tandarts in Leidschendam. Mocht u nog twijfelen of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.
  • De scan: als u een Invisalign beugel wilt laten plaatsen, dan nodigen wij u graag uit bij ons op de praktijk om een scan van uw gebit te maken. Deze scan sturen wij door naar het tandtechnisch laboratorium, waar uw beugel op maat voor u wordt vervaardigd.
  • De plaatsing: de laatste stap bestaat uit het plaatsen van de beugel. Dit wordt in onze praktijk in Leidschendam gedaan door onze ervaren tandarts. U krijgt een nieuwe set aligners mee, zodat u deze om de week zelfstandig kunt verwisselen.


Let op: kom om de vier à vijf weken naar onze praktijk in Leidschendam voor een controle. Zo kunnen wij de progressie in de gaten houden en u voorzien van een nieuwe set aligners.

Invisalign beugel plaatsen Leidschendam

Onzichtbare beugel voor volwassenen

In Nederland zijn veel volwassenen niet helemaal tevreden met hun gebit. Sommigen zijn zo onzeker over hun eigen glimlach, dat ze zelfs niet durven te lachen. Herkent u dit? Wij kunnen u helpen. Binnen onze praktijk zijn wij onder andere gespecialiseerd in orthodontische en cosmetische behandelingen. Denk hierbij aan het plaatsen van een Invisalign beugel of facings. Deze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de esthetiek van uw gebit, zodat u weer vol zelfvertrouwen kunt lachen.

Een Invisalign beugel is een populaire keuze onder veel volwassenen. De voornaamste reden hiervoor is dat een Invisalign beugel onzichtbaar is, waardoor deze nauwelijks zichtbaar is. Dit is met name fijn voor mensen die zich “schamen” voor een beugel op latere leeftijd. Hieronder hebben wij nog enkele voordelen van een Invisalign beugel voor volwassenen op een rijtje gezet:

  • Een Invisalign beugel is transparant en valt hierdoor niet op;
  • Een Invisalign beugel is uitneembaar, zodat u gemakkelijk kunt eten, drinken en poetsen;
  • Een Invisalign beugel is op maat gemaakt, op basis van een scan die bij ons in de praktijk wordt gemaakt, zodat het beste esthetische resultaat kan worden bereikt.


Wilt u meer weten of direct een afspraak maken voor het plaatsen van een Invisalign beugel in onze praktijk in Leidschendam? Neem dan gerust contact met ons op.

Onzichtbare beugel volwassenen Leidschendam

Onzichtbare beugel voor kinderen

Heeft uw kind last van scheefstaande tanden, waardoor zijn gebit niet zo mooi is als het zou kunnen zijn? Wij nodigen jullie graag uit om langs te komen in onze praktijk in Leidschendam om de mogelijkheden voor een Invisalign beugel te bespreken. Door middel van een beugel kunnen wij de stand van de tanden corrigeren, waardoor uw kind na verloop van tijd een mooi en recht gebit zal hebben. Hier heeft hij de rest van zijn leven profijt van.

Veel kinderen vinden het niet fijn om een beugel te dragen, omdat ze dit er niet mooi uit vinden zien. Bij Tandartspraktijk Leidschendam begrijpen wij dit en daarom bieden wij onzichtbare beugels voor kinderen aan. Dit type beugel is transparant en valt nauwelijks op, terwijl hetzelfde esthetische resultaat wordt bereikt als bij ieder ander type beugel.

Wilt u een afspraak maken voor uw kind? U bent van harte welkom. Wij vragen u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen om een afspraak in te plannen.

Onzichtbare beugel kinderen Leidschendam

Maak een afspraak voor een Invisalign beugel in Leidschendam

Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van een Invisalign beugel in onze praktijk in Leidschendam? Dit kunt u gemakkelijk regelen door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw inschrijving te bevestigen en een datum te prikken voor het eerste consult. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 070 744 50 51.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL