De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Tandarts Voorburg

Van harte welkom bij Tandarts Voorburg

Bent u op zoek naar een tandarts in Voorburg, waar u direct terecht kunt voor uw periodieke controle of een andere tandheelkundige behandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd aan de Delftsekade 22 in Leidschendam en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Vanaf het centrum van Voorburg is het nog geen 10 minuten rijden naar onze praktijk. Klik op de kaart voor de routebeschrijving. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Komt u met het openbaar vervoer? Bereid uzelf goed voor en plan uw reis van tevoren met behulp van de online reisplanner, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze mooie en moderne praktijk, gevestigd in de buurt van Voorburg.

Iedereen is van harte welkom bij ons in de praktijk. Wilt u zich direct inschrijven als nieuwe patiënt? Dat vinden wij leuk om te horen. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld, zal één van onze medewerkers contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en direct een afspraak in te plannen met onze tandarts in Voorburg.

Tandarts Voorburg

Voor welke behandelingen kan ik terecht bij de tandarts in Voorburg?

U kunt bij ons terecht voor diverse tandheelkundige behandelingen. Of het nu gaat om een periodieke controle of een ingrijpende behandeling, ons team combineert kennis en ervaring om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. Wij doen er alles aan om uw gebit mooi en gezond te houden, zodat u met veel zelfvertrouwen kunt blijven lachen. Hieronder hebben wij een aantal van onze behandelingen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Heeft u hier een vraag over of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op.

  • Periodieke controle
  • Vullingen
  • Kronen en bruggen
  • Implantaten
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Mondhygiënebehandeling

Spoedtandarts Voorburg

Heeft u met spoed een tandarts in Voorburg nodig? Twijfel niet en neem direct contact met ons op door tijdens de openingstijden van onze praktijk te bellen naar: 070 744 50 51. Wij zijn iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 geopend. In het geval van spoed krijgt u in principe altijd voorrang. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen, zodat u binnen de kortste keren weer klachtenvrij door het leven zult gaan.

Wanneer is er sprake van spoed?

Er is sprake van spoed op het moment dat u ernstige (pijn)klachten ervaart die direct verholpen dienen te worden en het redelijkerwijs niet mogelijk is om te wachten tot de eerstvolgende gebitscontrole. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u veel last heeft van pijn aan uw gebit, één van uw tanden of kiezen is uitgevallen of uw vulling is losgeraakt. Neem in dergelijke gevallen direct contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw tandheelkundige problemen. Spoedtandarts Voorburg nodig? Maak een afspraak en kom langs.

Moet ik zijn ingeschreven voor een spoedbehandeling bij de tandarts in Voorburg?

Is er sprake van een spoedgeval en bent u op zoek naar een tandarts in Voorburg bij wie u terecht kunt voor een behandeling? Neem direct telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Meestal kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Bij ons hoeft u niet ingeschreven te zijn om behandeld te kunnen worden. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor de behandeling in de meeste gevallen direct betaald dienen te worden. Bent u verzekerd? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Tevens vragen wij u vriendelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Tandarts Voorburg

Hoeveel kost een behandeling bij de tandarts in Voorburg?

De tarieven voor de behandelingen waarvoor u terecht kunt bij de tandarts in Voorburg worden aan het begin van ieder jaar landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat iedere tandarts in Nederland dezelfde tarieven hanteert. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen inclusief bijbehorende tarieven, adviseren wij u om een kijkje te nemen op de website van de NZa. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Worden de kosten voor mijn behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, hangt af van een aantal factoren. Zo is het afhankelijk van de behandeling die u bent ondergaan en het type verzekering dat u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Sommige behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering, terwijl u voor andere behandelingen aanvullend verzekerd dient te zijn om in aanmerking te komen voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. Meestal wordt een deel van de kosten vergoed, tot een maximum bedrag per jaar voor alle behandelingen. Voor meer informatie, raden wij u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tandarts Voorburg

Waarom kiezen voor Tandarts Voorburg?

Persoonlijke aandacht en uitstekende tandheelkundige zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Tandarts Voorburg staan uw wensen centraal. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de praktijk en zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo goed mogelijk te laten verlopen. Ons doel is bereikt op het moment dat u onze praktijk verlaat met een stralende lach en een zelfverzekerd gevoel. Dat is toch waar het allemaal om gaat?

Wij zijn een kleinschalige praktijk, waar u de aandacht krijgt die u verdient. Wij nemen de tijd voor uw behandeling, luisteren naar uw wensen en nemen deze serieus. Wij bieden u zorg op maat en persoonlijke begeleiding aan. Samen zorgen wij ervoor dat uw gebit gezond blijft en realiseren wij uw mooiste lach. Wilt u een afspraak maken bij de tandarts in Voorburg? U bent van harte welkom. Klik hier om u direct in te schrijven bij onze praktijk.

Wat moet ik doen als ik angst voor de tandarts heb?

Veel mensen kijken op tegen een bezoek aan de tandarts. Wij willen u laten zien dat een tandartsbezoek helemaal niet spannend hoeft te zijn. Bij ons bent u in goede handen. Wij vertellen u van tevoren wat wij gaan doen en waarom dit nodig is, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien nemen wij uitgebreid de tijd voor uw behandeling en kunt u ons altijd een vraag stellen als iets niet duidelijk is. Wij vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij ons in de praktijk en zullen er dan ook alles aan doen om u een positieve ervaring te bieden.

Tandarts Voorburg

Tandarts Voorburg nodig?

Zoekt u een tandarts in Voorburg? Klik op onderstaande knop om u direct in te schrijven als nieuwe patiënt. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor wij u al snel van dienst kunnen zijn. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze praktijk.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL