De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Mondhygiënist Leidschendam

Mondhygiënist Leidschendam

Mondhygiënist Leidschendam nodig? U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Leidschendam. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Door onze korte wachttijden kunt u al snel bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak met de mondhygiënist.

Voorkomen is beter dan genezen. Hierom besteden wij veel aandacht aan preventie. Door regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiënist, kunt u problemen aan uw gebit voorkomen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gebit mooi en gezond blijft. Wilt u een afspraak maken met de mondhygiënist? U bent van harte welkom bij ons in de praktijk.

Mondhygiënist Leidschendam

Wat doet de mondhygiënist?

Tijdens uw bezoek aan de mondhygiënist in Leidschendam zal uw gebit worden gecontroleerd en zullen er, indien nodig, maatregelen worden getroffen om gebitsproblemen te voorkomen. Het kan voorkomen dat er onverhoopt toch gebitsproblemen ontstaan. Door periodiek langs te gaan bij de mondhygiënist, kunnen gebitsproblemen op tijd worden geconstateerd en door de mondhygiënist worden behandeld. Op deze manier voorkomt u dat gebitsproblemen dermate verergeren dat een ingrijpende behandeling noodzakelijk is.

Kortom, de mondhygiënist voorkomt én behandelt gebitsproblemen, zodat uw gebit zal blijven stralen. Dit zien wij als onze belangrijkste taak en hier doen wij dan ook alles aan. Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Leidschendam die u de aandacht geeft die u verdient en bij wie u op korte termijn terecht kunt? Dan bent u bij Tandartspraktijk Leidschendam aan het juiste adres. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze mooie en moderne praktijk, gevestigd aan de Delftsekade 22.

Mondhygiënist Leidschendam

Waarvoor kan ik terecht bij de mondhygiënist?

U kunt terecht bij de mondhygiënist voor een breed scala aan behandelingen. Hieronder hebben wij de meest voorkomende behandelingen voor u op een rijtje gezet. Heeft u een specifieke klacht en wilt u weten of de mondhygiënist u kan helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar 070 744 5051. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Behandelingen mondhygiënist Leidschendam

U kunt onder andere voor de volgende behandelingen terecht bij de mondhygiënist:

 • Het verwijderen van tandaanslag, tandplak en tandsteen;
 • Het aanbrengen van fluoride;
 • Het sealen van tanden en kiezen;
 • Het polijsten van vullingen;
 • Het gladmaken van worteloppervlakken;
 • Het reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees.
Mondhygiënist Leidschendam

Wanneer moet ik naar de mondhygiënist?

Een bezoek aan de mondhygiënist kan nooit kwaad. Zelfs als u geen klachten ervaart, doet u er goed aan om eens langs te gaan bij de mondhygiënist om uw gebit te laten controleren. Mocht u wel klachten ervaren, dan raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Hieronder staat een aantal symptomen die kunnen duiden op een slechte mondhygiëne. Herkent u één van deze symptomen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken met de mondhygiënist. U bent van harte welkom bij ons in de praktijk.

Symptomen slechte mondhygiëne

Onderstaande symptomen kunnen duiden op een slechte mondhygiëne:

 • Een vieze smaak in de mond;
 • Een constant aanwezige slechte adem;
 • Bloedend tandvlees;
 • Teruggetrokken tandvlees;
 • Gebitsslijtage;
 • Gaatjes in de tanden of kiezen;
 • Verkleuring van de tanden of kiezen;
 • Losstaande tanden of kiezen;
 • Overgevoelige tanden of kiezen;
 • Pijn in de mond.
Mondhygiënist Leidschendam

Waarom moet ik naar de mondhygiënist?

U bent van harte welkom bij de mondhygiënist in Leidschendam voor een preventieve controle. Op deze manier kunt u gebitsproblemen voorkomen. Dit kan u bovendien een hoop tijd en geld schelen, want als er gebitsproblemen ontstaan, dan bent u genoodzaakt om u hieraan te laten behandelen. Dit kan u, afhankelijk van hoe gecompliceerd de uit te voeren behandeling is, veel tijd en geld kosten. Oftewel, door periodiek een bezoek te brengen aan de mondhygiënist, verkleint u de kans op gebitsproblemen en kunt u zowel tijd als geld besparen.

Mondhygiënist Leidschendam nodig?

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Leidschendam? Kom gerust langs bij Tandartspraktijk Leidschendam voor een preventieve controle of specifieke behandeling. Wij staan voor u klaar en zullen er alles aan doen om uw gebit zo mooi en gezond mogelijk te houden. Dit doen wij door de kwaliteit van onze tandheelkundige zorg hoog te houden en u persoonlijk te begeleiden in het op peil houden van uw mondgezondheid. Zo denken wij met u mee en vertellen wij u wat u zelf kunt doen om er een goede mondgezondheid op na te houden.

Wilt u een afspraak maken met de mondhygiënist in Leidschendam? Schrijf u in bij onze praktijk en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van uw eerste afspraak. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze praktijk.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL