De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Tanden bleken Leidschendam

Heeft u last van verkleurde tanden?

Het kan voorkomen dat uw tanden na verloop van tijd verkleuren. Dit kan te maken hebben met uw leefstijl en/of uw eet- en drinkgewoonten. Als u bijvoorbeeld regelmatig rookt of koffie, thee of rode wijn nuttigt, dan zullen uw tanden waarschijnlijk sneller verkleuren dan wanneer u dit niet doet.

Wat de oorzaak van de verkleuring ook mag zijn, wij van Tandartspraktijk Leidschendam staan voor u klaar om u te helpen. Binnen onze praktijk maken wij gebruik van de thuisbleekmethode. Deze methode stelt u in staat om zelf thuis uw tanden te bleken. U krijgt van de tandarts een zogeheten bleeklepel, bleekgel en de benodigde instructies mee.

Zijn uw tanden verkleurd en bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw tanden witter te krijgen? Dan kunt u overwegen om uw tanden te bleken. Wij leggen u graag uit hoe dit proces in zijn werk gaat en beantwoorden een aantal veelgestelde vragen van onze patiënten. Klik hieronder om u direct in te schrijven bij onze tandartspraktijk, gevestigd in Leidschendam.

tanden-bleken-voor-en-na-foto

Is tanden bleken voor mij de juiste oplossing?

Zijn uw tanden verkleurd en wilt u hier verandering in brengen? Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze praktijk om de mogelijkheden te bespreken. Soms wordt de verkleuring veroorzaakt door tandaanslag. Als dit het geval is, dan is tanden bleken niet de juiste oplossing, maar raden wij u aan om een bezoek te brengen aan onze mondhygiënist om uw gebit te laten reinigen. Door de tandaanslag te verwijderen, kunt u de verkleuring tegengaan.

Betreft het verkleuring van het tandoppervlak? Dan kan tanden bleken wel de oplossing bieden. Onze tandarts zal uw situatie beoordelen en op basis hiervan een eerlijk advies geven. Als u in aanmerking komt voor tanden bleken, dan laat hij dit weten en krijgt u de tijd om hierover na te denken. Als u besluit om uw tanden te bleken, dan kunt u een vervolgafspraak met onze tandarts maken om een afdruk van uw gebit te laten maken.

Zelf thuis uw tanden bleken

Wij krijgen vaak de vraag hoe de thuisbleekmethode precies in zijn werk gaat. Wij leggen het u graag uit. Hieronder leest u meer over de werkwijze van de tandarts in Leidschendam.

De thuisbleekmethode

  1. Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk zullen wij een afdruk van uw gebit maken, welke wij naar de tandtechnicus sturen.
  2. Op basis van de afdruk maakt de tandtechnicus vervolgens een bleeklepel in het tandtechnisch laboratorium. De bleeklepel wordt dus speciaal voor u op maat gemaakt, zodat deze passend is en geen gebitsproblemen zal veroorzaken.
  3. Zodra de bleeklepel is gemaakt, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en uitnodigen om langs te komen in onze praktijk. Onze tandarts geeft u de bleeklepel en bleekgel mee en voorziet u van de benodigde instructies, zodat u zelf thuis uw tanden kunt bleken.
  4. Zodra u thuis bent, vult u de bleeklepel met de bleekgel en plaatst u deze vervolgens over uw tanden. Draag de bleeklepel minstens een paar uur per etmaal voor het beste esthetische resultaat.
thuisbleekmethode-voor-witte-tanden

Hoe lang duurt het om tanden te bleken?

Hoe lang het duurt voordat u resultaat ziet, kan per persoon verschillen en is onder andere afhankelijk van de mate van verkleuring van uw tanden en hoe gedisciplineerd u bent als het gaat om het dragen van de bleeklepel. Meestal duurt het enkele dagen tot enkele weken voordat u resultaat ziet.

Hoe lang blijven tanden wit na tanden bleken?

Dit kan ook per persoon verschillen en is mede afhankelijk van de nazorg, uw leefstijl en uw eet- en drinkgewoonten. Wij raden u aan om uw gebit tweemaal per dag te poetsen, om zo lang mogelijk van uw witte tanden te kunnen genieten. Daarnaast raden wij aan om de consumptie van koffie, thee en rode wijn tot een minimum te beperken. Deze middelen zorgen ervoor dat uw tanden sneller verkleuren, waardoor uw tanden in witheid zullen afnemen.

tanden-bleken-in-leidschendam

Maak een afspraak voor tanden bleken in Leidschendam

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Nadat u het formulier heeft verzonden, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken. Tijdens uw bezoek aan onze praktijk, zullen wij uw gebit onderzoeken en u laten weten of u in aanmerking komt om uw tanden te bleken. Als dit voor u een geschikte oplossing is, dan zullen wij het proces in gang zetten, te beginnen met het maken van een afdruk van uw gebit.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te bellen door te bellen naar: 070 744 50 51. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL