De praktijk is gesloten, maar bel ons gerust

Vullingen

Vullingen

Heeft u last van een gaatje in één van uw tanden of kiezen? Geen probleem! Wij kunnen u helpen. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met behandelen, omdat gaatjes kunnen leiden tot andere problemen aan uw gebit. Twijfel daarom niet en neem in het geval van cariës (gaatjes) direct contact met ons op om een afspraak te maken. U bent van harte welkom bij ons in de praktijk.

Onze ervaren tandarts maakt gebruik van de modernste technieken om uw gaatje(s) zo snel en efficiënt mogelijk te vullen, zodat u binnen de kortste keren weer pijn- en moeiteloos kunt eten, praten en lachen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. Daarom besteden wij extra aandacht aan u als patiënt en nemen wij uitgebreid de tijd voor de behandeling. Verder zorgen wij ervoor dat de behandeling pijnloos zal verlopen. Schrijf uzelf in via onderstaande knop of bel tijdens de openingstijden van onze praktijk naar 070 744 50 51 om direct een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen.

Vullingen

Verschillende materialen

Vullingen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan composiet en keramiek. Welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie, hangt af van een aantal factoren, waaronder uw beschikbare tijd en budget. Is het van belang dat u zo snel mogelijk wordt behandeld? Of heeft u een beperkt budget? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor een vulling van composiet. Vullingen van composiet zijn namelijk goedkoper dan vullingen van keramiek en nemen bovendien minder tijd in beslag.

Vullingen van keramiek zijn daarentegen duurzamer dan vullingen van composiet. Dit komt doordat keramiek een sterk materiaal is dat veel krachten kan opvangen. Verder zijn vullingen van keramiek biocompatibel (vriendelijk voor de mond en de rest van het lichaam) en zorgen ze voor een beter esthetisch resultaat. Dit heeft alles te maken met het feit dat keramiek meer gelijkenis vertoont met de kleur en textuur van de natuurlijke tanden en kiezen. Hierdoor zijn ze minder opvallend.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Schrijf uzelf in bij onze praktijk en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van uw eerste afspraak.

Openingstijden

Maandag
10:00 tot 18:00

Woensdag
10:00 tot 18:00

Vrijdag
10:00 tot 18:00

Kleinschalig en persoonlijk

Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en geven u de aandacht die u verdient.

Vaste behandelaar

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een vaste tandarts.

Moderne apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Snel geholpen, korte wachttijden

Wij hebben korte wachttijden, u wordt snel geholpen.

Wij spreken verschillende talen

Naast Nederlands en Engels, spreken wij ook Pools.

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen
js_loader
nl_NL